5 Temel Unsurları için antrasit renk tonları

Wiki Article

Ayrıca gri beyaz aile dekorasyonu doğrultusunda oluşturacağınız renk paleti yardımıyla son dönemlerin pop cereyanı olan İskandinav minval dekorasyonu hayata geçirmeye bir kadem elan yaklaşabilirsiniz.

Ama, renk karıştırma nöbetlemini renk pigmentleri ile değil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolaylıkla elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını ziyaret etmek dâhilin gri duvar boyası tonları yazısını okuyabilirsiniz.”

Bizi bütün içtimai ağlarımızdan uyma ederek gündeş duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Minimal tarzın en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların cihetı sıra bedduaşap ve deri mobilyalar ile de berenarı uyumludur. Hafif bir âlem yaratmak yürekin bol bir duvar rengi tercihidir.

Filli Boya’nın bekâretçi Hareketli Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile süsleyici akarsu bazlı VOC uyumlu silikonlu son makam iç cephe boyasıdır.

şayet duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda açıkça gri, bej, krem rengi, kahverengi kabilinden renkleri tercih edebilirsiniz.

Beğendiğiniz ve satın kaplamak istediğiniz mutfaklarımız derunin bizlerle iletişime geçebilir, nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ilk bakışta mutfak ve banyo dekorasyonunda dayanıklı yeğleme etmeyeceğiniz renkler kabil gelebilir. Bu alanlarda pak ve metodik bir görünüm elde geçirmek isteseniz dahi kolay kirlenen ve izleri çabucak ortaya çıkaran beyaz rengi tercih kılmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara antrasit gri dekorasyon çok yakışan antrasit rengi istimal etmek ciğerin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit ya da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek konut dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir şık haline mevruttir.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kızılıyor. Özellikle mat antrasit duvar boyas dokumada yeğleme edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Tabii ışıkla harmanlandığında yahut koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Minimalist tasarımın asliye ilkesi olan az fakat etkili detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

antrasit gri dekorasyon Antrasit gökçe renk tonları ile bile uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir cazibe katan gökçe antrasit ile mehabetli bir etkileşim sağlayabilir.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir kucak oluşturabilir. Bu renk özge renklerle kombin edilerek döşek odasına zatî bir dokunuş eklemeye imkân teşhisr.

Report this wiki page